demeent-logo-160x59px1

Evenementen

Italiaanse Markt op De Meent!

Van donderdag 29 juni tot en met zaterdag 1 juli is het Marktplein geheel in Italiaanse sfeer ingericht. Neem een kijkje bij de diverse kraampjes en geniet van de streekproducten uit de verschillende Italiaanse provincies. Aan gezellige lange tafels kan worden gesmuld van verschillende soorten pasta. Kaasliefhebbers kunnen genieten van de gorgonzola, de bekende blauwschimmelkaas uit Noord-Italië. En wat te denken van porchetta, het bekende opgerolde varkensvlees met kruiden uit de oven? Uiteraard ontbreekt ook de salami niet. Kom proeven en genieten en neem alvast een voorschotje op de vakantie!
Ook aan de kinderen is gedacht. Z mogen zich gratis laten schminken. Op de zaterdag zorgen de broers Carmelo en Giuseppe met hun optredens voor extra veel sfeer. Zij zijn geboren op het eiland Sicilië en weten met hun authentieke Italiaanse muziek ongetwijfeld de juiste snaar te raken. 

 

Italiaanse Markt

 

 

 

Kids And Cars op zaterdag 16 april

Op zaterdag 16 april heeft wederom het evenement Kids And Cars plaatsgevonden. Er stond een muzikaal ontvangst klaar voor de kinderen en alle kinderen werden getrakteerd op een pizzapunt, aangeboden door Il Mercato. Het doel van Kids And Cars is het bezorgen van een glimlach bij kinderen die het minder hebben en kinderen die vaak in een ziekenhuis komen, om welke reden dan ook. Kijk voor meer informatie over Kids And Cars op www.kidsandcars.nl/.

 Knipsel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

categorie-mode-sportcategorie-wonencategorie-beauty-verzorgingcategorie-lifestylecategorie-beeld-geluidcategorie-dienstverleningcategorie-eten-drinken