demeent-logo-160x59px1

categorie-mode-sportcategorie-wonencategorie-beauty-verzorgingcategorie-lifestylecategorie-beeld-geluidcategorie-dienstverleningcategorie-eten-drinken

Renée Hassink Juwelier

Beauty Slim

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag

 

x

10:00 - 17:30
10:00 - 17:30
10:00 - 17:30

 

Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

 

10:00 - 21:00
10:00 - 17:00
x

 

Koopzondag: nee

Klasse en uitstraling, daar draait het om bij juwelier Renée Hassink

Vakvrouw Renée Hassink is al ruim 23 jaar actief met artistieke, bijzondere en echte sieraden. Sinds februari 2012 is de winkel verhuisd naar de Brederodelaan.  De vele mooie merken die de juwelier voert, komen op deze locatie uitstekend tot hun recht. Renée Hassink is vol van parels, haar grote passie. Ze zijn altijd eigentijds en verkrijgbaar in allerlei kleuren, vormen, maten en prijzen. Ze zijn fijn om te dragen en Renée Hassink weet alles van parels: op www.rhassink-juwelier.nl staan interessante wetenswaardigheden. Ze vindt het leuk erover te vertellen en laat u graag haar uitgebreide collectie zien.

Bijzondere trouwringen, een stijlvol horloge of welk andere sieraad ook, juwelier Renée Hassink heeft een breed assortiment in verschillende metalen, van aluminium tot goud en ook staal en zilver.  Deze kunnen gecombineerd worden met prachtige (half)edelstenen en parels. Het resultaat is dat u altijd weer iets verrassends vindt, dat past bij u en de gelegenheid die u in gedachten heeft. De sieraden en horloges zijn bijna allemaal bijzonder. Geen populaire merken, maar apart en meestal verassend betaalbaar, uit vele collecties bij elkaar gezocht.

Renée Hassink geniet van haar activiteiten in haar mooie en toegankelijke juwelierszaak. Het contact met haar klanten die van heinde en verre komen geven haar een enorme drive. Ze staat altijd klaar met goed advies. U bent van harte welkom van dinsdag tot en met zaterdag  vanaf 10.00 uur en op vrijdag is het koopavond.

Juwelier Renée Hassink: voor écht iets aparts in sieraden, horloges en geschenken.

 

Brederodelaan 15
3353 GG Papendrecht
W: www.rhassink-juwelier.nl

 Schermafbeelding 2015-12-04 om 15.21.43

 

 

Terug naar het winkeloverzicht