demeent-logo-160x59px1

event archief

Late Night Shopping - Terugblik

9 Mei 2015

Terugblik - Late Night Shopping!

De Late Night Shopping editie van 9 mei 2015 is een geslaagde, drukke avond geweest. Met driemaal een prachtige modeshow op de markt stond de Late Night Shopping partytent elke keer helemaal vol. Bekijk hier de sfeerimpressie van Late Night Shopping:

Lees meer...

Terugblik NLdoet in centrum Papendrecht

Op zaterdag 21 maart vond NLDoet 2015 plaats, dé grote landelijke vrijwilligersactie. Papendrecht deed ook weer mee(r)! Voor het tweede jaar op een rij was de organisatie van NLDoet in handen van BWI Papendrecht, in samenwerking met de gemeente Papendrecht. Het BWI blikt terug op een zeer geslaagde dag.

 

Opening

De officiële opening van NLDoet werd verzorgd door wethouder Joke Reuwer. Daarna stak mevrouw Reuwer, samen met wethouder Jan Nathan Rozendaal en een aantal vrijwilligers, zelf de handen uit de mouwen en deelde namens de winkeliersvereniging De Meent mini tompouces uit aan de bezoekers.

 

Informatiemarkt

Na de officiële opening was het tijd voor de informatiemarkt. Voor vrijwilligersorganisaties was dit het moment om zichzelf te presenteren en het vrijwilligerswerk te promoten. Ook hierin bleek Papendrecht een actieve gemeente te zijn. De tent was volledig gevuld met informatiekramen en werd de gehele dag door jong én oud bezocht.

 

Activiteiten

Er vonden verschillende optredens en demonstraties plaats gedurende de dag door o.a. de Smarties, Bounce, Francesco Daniel( winnaar van ‘I want to be famous’), Excelsior en een spectaculaire afsluiter van gymvereniging Olympia. ’s Middags hielp het weer ook een handje, waardoor er goed gebruik gemaakt werd van de buitenactiviteiten zoals kinderboerderij en de Paardentram. Vanwege de redelijk harde windvonden de workshops Drumtastic uiteindelijk plaats in de tent, tussen de optredens door.

 

Succesvolle dag: vele klussen geklaard

Er zijn maar liefst 26 klussen bij verschillende organisaties en locaties uitgevoerd. Zo zijn er diverse ruimtes van Papendrechtse maatschappelijke organisaties opgeknapt, wilgen geknot, verschillende tuinen opgevrolijkt en voorjaars klaar gemaakt. Maar ook zijn er spelletjes gespeeld, koekjes en taarten gebakken. Al deze en andere klussen werden gerealiseerd door vele vrijwilligers.

 

Afbeelding

categorie-mode-sportcategorie-wonencategorie-beauty-verzorgingcategorie-lifestylecategorie-beeld-geluidcategorie-dienstverleningcategorie-eten-drinken