demeent-logo-160x59px1

Jamin

Beauty Slim

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag

 

12:00 - 17:30
09:30 - 17:30
09:30 - 17:30
09:30 - 17:30

 

Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

 

09:30 - 21:00
09:30 - 17:00
12:00 - 17:00

 

Koopzondag: ja (Eerste zondag v/d maand)

 

Jamin: een beetje geluk in een zakje, een wikkel of een doosje.

 

Jamin Papendrecht is niet zomaar een winkel. Het zijn de kleuren en geuren die je blij maken, met vriendelijke en behulpzame mensen die je datgene verkopen wat zorgt voor een mooie dag: een beetje geluk in een zakje of een bakje. Snoep, chocolade en nog veel meer.

Iets lekkers voor jezelf? Een cadeautje voor een ander? Alle spulletjes die je nodig hebt om zelf die ene taart te bakken? Kom vooral even binnen! Kijk rond voor een idee of inspiratie of neem meteen mee wat je zoekt of gewoon spontaan vindt. Jamin zit vol verrassingen en de sfeer maakt de winkel tot een stralend middelpunt van Winkelcentrum De Meent.

135 soorten schepsnoep. Dat is natuurlijk waar je Jamin van kent. Ouderwets lekker. Maar Jamin wil ook met de tijd meegaan en je dingen laten zien die je ergens anders niet kunt krijgen. Mr. Chocs schepchocolade, bijvoorbeeld, in liefst 16 verschillende kleuren en smaken. Maar ook een keur aan Amerikaanse lekkernijen, om te eten én te drinken. Snoepjes, repen en blikjes drinken die je in geen enkele andere Nederlandse winkel kunt krijgen.

Jamin. Lekker en leuk. Gezellig en apart. Vrolijk en vriendelijk. Voor jezelf of een ander. Loop gewoon eens binnen, om je bezoek aan De Meent nóg gezelliger te maken.

 

Meentpassage 12
3353 HH Papendrecht

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W: www.jamin.nl

 

Terug naar het winkeloverzicht

 

 

 

 

 

 

categorie-mode-sportcategorie-wonencategorie-beauty-verzorgingcategorie-lifestylecategorie-beeld-geluidcategorie-dienstverleningcategorie-eten-drinken