demeent-logo-160x59px1

categorie-mode-sportcategorie-wonencategorie-beauty-verzorgingcategorie-lifestylecategorie-beeld-geluidcategorie-dienstverleningcategorie-eten-drinken

Phone Restore Papendrecht

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag

 

10:00 - 17:30
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30
09:00 - 17:30

 

Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

09:00 - 21:00
09:00 - 17:30
x

Koopzondag: alleen op afspraak

 

Over Ons

Zoekt u een gespecialiseerd reparatiebedrijf voor u smartphone, Tablet, Laptop, Digitaal Camera, etc. wij streven naar KS&W (Kwaliteit, Service en waar voor je geld). Graag willen wij voor u de gewenste reparatie snel en vakkundig uitvoeren. Phone Restore is gespecialiseerd in smartphone reparaties en is een Repair Center voor alle merken. De activiteiten van Phone Restore richten zich op een professionele en service gerichte reparaties voor zowel particulieren als bedrijven.

U.jpg

Phone Restore erkenning:

Reparatie en installatie van apparatuur moeten aan hoge eisen voldoen. kwaliteit, Comfort, veiligheid en energiezuinigheid zijn van groot belang. Diezelfde hoge kwaliteitseisen gelden niet alleen voor elektrotechnische producten, zoals wasmachines, drogers, computers en tv's, maar ook gelden voor Lapbops, Smartphones en Tablets. Zaken doen met een bedrijf dat lid is van UNETO-VNI betekent kiezen voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap. Phone Restore is Erkend UNETO-VNI Repair Center voor Alle merken Smart Phones, Tablets, Laptops en PC's.

Kwaliteit onderdelen:
Voor onze onderdelen gebruiken wij alleen nieuwe onderdelen van originele kwaliteit, of de beste verkrijgbare kwaliteit tenzij anders vermeld. Wij streven naar klantentevredenheid en willen daarom alleen werken met hoogwaardige onderdelen.

Garantie:
U heeft 3 maanden garantie op het vervangend onderdeel, met uitzondering voor en waterschade reparatie.

Verzekering:
Indien u verzekerd bent tegen uw schade via een inboedelverzekering of telefoonverzekering kunt u ons factuur opsturen naar uw instantie voor vergoeding. U kunt het beste vooraf even contact opnemen met uw verzekering of uw schade wel wordt vergoed.

Reparatietijd:
Een gemiddelde reparatie duurt bij een smartphone tussen 20-40 minuten, afhankelijk van het probleem.

Reparatieservice aan huis:
Indien u liever niet de deur uit wilt kunnen wij ook langs komen bij u en ter plekke de iPhone reparatie uitvoeren.

Adres:
Brederodehuis 6 
3353 HD Papendrecht

Tel: 078 645 36 24
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.phonerestore.nl
Facebook: www.facebook.com/phonerestore.nl

Terug naar het winkeloverzicht