demeent-logo-160x59px1

categorie-mode-sportcategorie-wonencategorie-beauty-verzorgingcategorie-lifestylecategorie-beeld-geluidcategorie-dienstverleningcategorie-eten-drinken

Pannenkoekenhuis Frittella

Beauty Slim

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag

 

11:30 - ?
11:30 - ?
11:30 - ?
11:30 - ?

 

Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

 

11:30 - ?
10:00 - ?
x

 

Koopzondag: nee

Pannenkoekenhuis Frittella is een horeca leerwerkbedrijf. Dit betekent dat het personeel bestaat uit mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. De medewerkers doen werkervaring op en krijgen de mogelijkheid om een opleiding of scholing te volgen. Daarbij proberen ze u naar hun vermogen een extra lekker eet moment te bezorgen. Gastvrijheid staat hierbij centraal.
Pannenkoekenhuis Frittella heeft een uitgebreide menukaart met ruim 200 verschillende pannenkoeken. Uiteraard heeft Frittella ook een aanbod van diverse andere gerechten en lekkernijen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gezellige High Tea, High Coffee, High Wine of High Beer. Dit kan met zijn tweeën of zelfs met de hele familie.

Voor de kinderen is er een ruime kinderhoek met allerlei vermaak voor de kinderen. Dit maakt het een leuke locatie voor kinderfeestjes. Tevens krijgt ieder kind een kleurplaat en een verrassing bij een bezoek aan het pannenkoekenhuis.

Pannenkoekenhuis Frittella is ook (deels) af te huren voor feesten of evenementen.

We sluiten als de laatste gasten tevreden vertrokken zijn

 

Meentpassage 24
3353HH, Papendrecht
T: 078-737 0337
W: www.pannenkoekenhuisfrittella.nl
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Terug naar het winkeloverzicht